BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, January 31, 2009

hari ini hari sabtu...

aku masih tidak menyiapkan kerja yang ada..hahaha..pemalas btol manusia ini kan???
pagi tadi kakak aku kol die kate die eksiden.haih!!asyik eksiden je...

Maaf la bekgraun aku ni gelap..hehe..malas nak tukar dah..kang kene kopipes balik sume..internet kat sni dah la bengong..

seminggu cuti ni aku tak balik aku telah merosakkan byk bende...

1) laptop aku baru je kuar wad sbb aku install anti-virus..konon nak yang the best n free..last2 kene byr untuk baiki laptop gak..*sekeh pale sendiri*

2) baju aku telah mempunyai corak baru apabila salah satu baju yg aku rendam sekali merembeskan kaler yg sgt hodoh warnanya..baju tu dah la dari aku 1st year...geram btol!!!

3) kepala otak aku rosak..hahaha..byk sgt keje tapi malas nak buat..hehe..

4) beg duit aku kempis...(termasuk dalam brg rosak ke?) byk sgt bende nak kene ganti n byr..hargh!!!!!!kalau la aku balik umah..makan kompem free..paling2 pon abes seratus je utk tambang..haih!!!!

tak sabar btol nak dapat pegang stereng kete hahaha....minggu depan siap la..aku nak wat drift ngn uncle tu..haha..

4 PENDAPAT SEJAGAT:

Teja said...

saya mengalami masalah yg sama dgn saudari iaitu masih tidak dapat menyiapkan keje yg ada...adei~ sia2ja aku hidup mcm nih...

nnti nk bwk kete jgn lupa baca doa naik kete na...it helps...try cari kat google...

poison ivy said...

haha..biasala..time takde keje kite merengek bosan..dah ade keje amek kau..nak buat malas plak..hehe..

baik2 sy akan cari doa itu..tips yang bagus..

Ayaq masak said...

saya tengah berusaha menyiapkan!! waaaaaaaaaaaaaaaaa


Wei kamis ni kena bagi tajuk kat puan biskut untuk forum...nak buat tajuk apa wei?

poison ivy said...

hahaha..puan biskut???
ntah..mcm nak wat tajuk dunia hiburan je..