BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, March 20, 2009

mau tampal muka dgn Lumpur pekat..

kalaulah aku boleh putar kembali masa....

aku nak p mase yang aku tanya soklan bangang kat penemuduga aku tu..huhu..aku sangat bangang masa itu..klo ye pun nak tunjuk minat tak payah la tanya soklan camtu..mcm desperate sgt..huhu..

kalaulah aku boleh putar balik masa....

aku nak p masa aku pos permohonan keje tu...nak betulkan balik n tak mau letak bahagian sales...

kalaulah aku boleh putar balik masa....

aku tak nak senyum kat you-know-who!!!!!!!!!!!!huhuhu..(hanya yg tahu akan tahu..)

haih..ape la nasib aku...

kalau la boleh tampal muke ni ngn tanah liat kan bagus..takde org kenal dah..kalaulah boleh hilangkan igt org2 yg interview aku td (hlg igtn ttg aku je la..wat cam aku tak p pon interview tu..) kan bagus...huhu..

nape la aku bodoh sgt...

mcm org tak penah skolah..huhu..sedih..aku malu..malu dan malu...

10 PENDAPAT SEJAGAT:

Ayaq masak said...

takpa2...ambil sebagai pengajaran supaya pada masa akan datang kita takkan buat kesalahan yang sama dan kita akan menjadi interviewee yang bijak!! cayokkk

poison ivy said...

hehe..btol2..kiranya aku dah ada PENGALAMAN...hehe

akmar afifah said...

ada hikmah di sebaliknya..
byk kn sabar..
jika sdh kaya jgn lupa saye

poison ivy said...

kaya??erk!!keje pon blom tentu dapat..huhu..

Ayaq masak said...

kema tetiba je keluar kaya. mata duitan!


tapi jangan lupekan saye juge. lalala.

poison ivy said...

sama la hg pon..haha..insyaallah..doa2 je la aku kaya..

akmar afifah said...

semoga adah mjadi jutawan..
da wish2 nye tcapai..
amin..
;D

poison ivy said...

amin ya rabbal alamin..

Enche's said...

semua orang melalui tangga yang sma. org tak akan terus dewasa mereka merangkak dahulu baru bertatih kemudian baru berlari..inilah kehdiupan.Simpan jadikan teladan

poison ivy said...

btol2...
bak kate cikgu BI sy there will always the 1st time..