BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, February 18, 2009

shall i compare thee to a S**T?

This morning someone ask me “ u tak suka I ke?” n I just angkat bahu and then just leave. But one of my fren..dlm keadaan yang mmg tidak pernah dijangkakan..telah meluahkan apa yang semua orang pun tak suka about HER… hahaha..im proud of my friend.

Why should you interupt people when they trying to make a conclusion? It's time for conclusion. means no more fact. it means we have to stop. Ngertikkkk??? Not all people as "clever" as you. some of them or maybe just me tend to losing ideas when people start to interupt while i'm giving my speech.

The answer of her question is HELL YESS!! I don’t like u in fact I HATE U maybe for the rest of my life. So, what u wants to do? Doing your normal job such as make a report about me to the lectures like what you did to others? Tell the lectures that I don’t like you? Just go ahead I don’t even care… because, I don’t entertain people like you, and if you do that I have a million facts about you or maybe I can write a book title “a million reasons why BATIANS hates you”.
Hmmmm… it's kind of interesting issue for my final year project. I have a lot of “pakar rujuk”. Why u ask the question to me only? Why don’t you ask the rest?

Aku puas hati dgn apa yg aku buat pagi tadi, walaupun aku di tegur. To Darwin Shah i`m so sorry if hg terasa ngan aku. Tapi aku tak tuju kat hg pon perkataan itu jika hg perasan la…bara di hatiku menyala walaupun c MC itu hanya menyampuk sepatah dua sahaja. Mmg la aku agak geram dgn hangpa yg tetiba bercanggah pendapat mase aku interpret tapi tu mcm perkara biasa je..sbb selalunye mmg begitu time aku nak interpret la suma org pon tetibe byk pendapat..huhu..

But to the person that all the BATIANS love so much, thanks. Because, without you we have nothing to talk about. We have no interesting topic to discuss. We have nothing to gossip. You are like food to us. You give us energy to speak. You give us strength to think. And the important thing is you make all of us stick together. When discuss about you, we have the same opinion, the same perspective and we had a great time. THANK YOU.

Even though I don’t know how many people hates me, but I don’t even care. Sepatutnya, you have to be like me… don’t care If I don’t like you.

6 PENDAPAT SEJAGAT:

Ayaq masak said...

darwin shah tu tukar nama jadi daud je..macam noin haha.

oh ai em so peraud of yu en kema. yu rok kema!!!

dah tiga tahun dah lecturer dgn kita...takkan taktau lagi perangai minah tu kot...haih lecturer lecturer...

[suhaili] said...

wahh kisah wanita itu dah pun sampai ke mata dan telinga saya.

sebagai senior, saya ingin kate...


wat de hel?!

poison ivy said...

hanim- dia kan pandai kipas..pandai putar belit...nnt die kate la die hilang ingatan plak..xigt pon die mengadu..

ilie-aramak!!!ini sudah teruk..ilie jugak tahu...hehehe..seronoknye tak payah panggil kakak..haha..

sy juga mau katekan..wat the hek????!!!

Teja said...

betul gak, dia menyatukan kita budak2 bati hahah...

lain kali dia tanya hg jwb jer "a'ah" hehe...

tembak dia dgn paintball!

Ayaq masak said...

paintball jom.

poison ivy said...

haha..paintball...xpayah paintball..baling pencake pon tak pe...