BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 20, 2009

Impian L

yeayyyy!!!!!!!!
Lulus sudah saya... Lepas ni org gombak akan nmpk hanya aku sahaja yang akan menguasai jalan sana...hahahah..(gelak ala2 jin ifrit)

pasni aku nak frame result test JPJ tu...haha..

Thanks to En. JPJ yang sangat baik dan tidak pernah mrah saya sepanjang ujian berlansung..

Bukannye ape..penat dah dok blaja kete 3 bulan baru abes..huhu..

Pasni tak payah wat uncle sakit jantung dah..hehe..

thanks to kawan yang menyokong saya selama ini..i lap uols..


sekian sahaja aktviti meriakkan diri..aku nak p study munakahat lak..

5 PENDAPAT SEJAGAT:

Ayaq masak said...

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYY TAHNIAH!

Korang semua lulus kah?? Seronoknya aku!!!

Wasatiah Gurlzz said...

ceh, aku gak yg tak der lesen lg..huhu

poison ivy said...

ayaq-errr..awatnya hg seronok lebeh nih???

wasatiah-org soh amik tak mau..

Ayaq masak said...

sebab aku selalu mendengaq cerita horror dari hg! huhuhuhuuhuhuhu

poison ivy said...

hahaha..tu la aku tak sangka aku leh lulus coz aku rase mcm tak layak coz aku dah memandu secara merbahaya dan membuatkan en.JPJ tu terkejut beberapa kali..