BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 16, 2009

Bengang..

aku ikhlas cakap..

aku mmg pendengar masalah yang setia..seriously..

klo ade masalah cite la..

aku akan dgr n klo ade yg aku leh tolong aku akan tlg..

tp masalahnya sorang ni...

nak cite masalah tp wat cite putar belit..

aku soh cita dia cakap bende lain...masalah hati la..perasaan la...memendam rasa la...

aku soh cita lagi...rasa sedih la..tak sanggup nak hidup la...merana jiwa raga la...

aku soh cita lagi...tak tau nak cite dr mana la..cerita panjang berjela la...tak sanggup nak cita la...

akhirnya...kene maki ngn aku panjang berjela...

padan muka..n sory la ye... aku pun ade masalah aku sendiri..tp klo ko nak cite aku mmg still leh dgr..tp ko sgt la annoying..

sbb aku tau sgt la masalah ko tu pasal pe klo tak pasal masalah lelaki2 keliling pinggang..

jd masalah aku lebih besar dr masalah ko yg langsung tak melibatkan mana2 lelaki...

sekian..

p/s: klo nak cite masalah kat aku silakan.. sila cerita terus ye..jgn berdolak dalik..klo tak aku tak akan teragak2 nak maki korg dgn kata2 kesat..

6 PENDAPAT SEJAGAT:

Ayaq masak said...

Sabar sabbarrr~

Ha aku ade masalah ni...

Masalah ni selalu melanda aku... sedih gila ok...

Aku...

Aku...

Aku lapar...

Sekian aku yang mengadu masalah kat ko tanpa memutarbelitkan cerita..

poison ivy said...

bgus krn tdk memutarbelitkan cerita..

aku ade satu cadangan utk hang...

p buang je perut hg tu..pasni tak lapar lg dah..hahahaha..

Kekanak Tokyo said...

kesat, kesat, kelat, kesat lagi kelat = buah salak...huhu~

poison ivy said...

haha..

tp buah salak kelat tapi ade manis2 n sedap betol buk!!

haha..

kak ja said...

Kalau kja pun, kja bo layan je org mcm tu.. Org mcm tu slalu ingat dlm dunia ni dia sorang je yg ada 'masalah problem'..Apatah lg kalau berkenaan dgn lelaki keliling pinggang.. org utara panggil 'masaalah buat ambek'..

Dia bleh blahhh!!

poison ivy said...

haha..btol tu kakja..
sy pon tak layan sgt die..tp papehal pon kene maki dulu klo tak die tak penah nak igt...