BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 14, 2008

hapdet...

setelah lebih sebulan aku tidak menjenguk ke blog yg tdk berape menarik ini...
akhirnye..
aku KEMBALI....HAHAHAHA...

bukannye aku tak nak hapdet kenkawan... Masalah yang melanda ialah INTERNET di USM..
ataupun name glemernye.. USM HOTSPOT... masalah yg dihadapi dengan en.hotspot ni..mungkin kerana terlalu ramai peminatnye yg die nak kene layan..so, sangatlah lambat dan jarang2 sekali menyinggah di bilik sy..maklumlah..sejak kembali ke tanah jajahan asal atau kembali ke tanah kedaung dan kembali merampas tahta sebagai tuan tanah..
haku terpaksa akur menerima kunjungan en.hotspot yang bagaikan tidak ade mase nak berkunjung ke tanah jajahanku...

sebab yang lain nye ialah..setan M (malas) yang berkunjung ke tanah jajahanku lebih kerap dari en.hotspot.. jd keutamaan ku berikan kepadanya..

sebab yang lainnye...otak aku dah ketandusan idea untuk merapik kerana ku merasakan bahawa..ade ke orang nak bace rapikkan aku yang terlalu tinggi tahap rapikkannye....sehingga kenkandang tuan yang merapik itu sendiri tidak paham ape yang dirapikkannye....

okey la...
[erkembangan terbaru haku...
aku sempat melepak di rumah sementara menunggu exam yang lagi satu itu..
ape yg aku buat kat rumah??
hmm..soklan yg sukar dijawab walaupun haku sendiri yg tanye...
ape yek??
aku tak wat pape pon selain makan, men game, tdo, berkung fu ngn adik haku dan juge.....menyakat mak haku..yeah!!!

study??? huhu..soklan hapekah itu??
ingat aku ni ape???
mesti la TAK...hahahaha....

walaupun hbt 302 tu nak jawab exam hanye kene tgk movie2 yg telah diberitahu..
tp aku tak tgk lg..sbbnye..
1) lord of the ring- haku geli tgk toyol yg name golumn ke hape ntah..
2) pirates of the caribbean-haku geli tgk geng2 pirate yg kepale sotong n membuatkan haku tak lalu nak makan sotong..
3)gosford park-bosan gile seyh...seminit pertama aku terlelap sehingga 4jam..huhu..dahsyat..
4)my fair lady-haaa...akhirnye..cite ni je yg aku tgk..tu pun tak berapa nak abes coz aku tgk takat time die nak bertukar jd pompuan cantik je...

so ni la sbb2nye...

n lagi satu sebab..aku telah berjaya mencuri lebih 10 game ala2 zuma dr kakak aku..sampai tak hengat donia aku mengklik tetikus ku..hehehe..(ni major pnye sbb nape haku tak setadi...)

oleh itu...
mase depan haku sem ni...amat lah gelap segelap rumah hantu di genting highlands (kire ade la cahaye samar2 cket)...aku harap pointer ku yg selama ni menaik tdk rela untuk turun supaya ku masih berada ditahap selamat..doakan haku yek pembace2 setia..(ade kew???)

fuh..panjang jugak aku merapik...
k r nak tdo..

2 PENDAPAT SEJAGAT:

Ayaq masak said...

uih ko kembali ke tanah jajahan asal... apa jadi dgn tanah jajahan kema? haha. My Fair Lady tu, utk kelas 455 kami telah dipaksa rela utk tengok huhuhu cikgu aku pasang utk kelas seminggu tu wuu wuu T_T

poison ivy said...

haha..la ye ker?..
florence pon ade kate nak pasang..nasib die lupe..klo tak mau aku tdo..