BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 15, 2009

barah

aku sekarang menghidap barah jiwa.

apakah itu??

aku pon tak tau..main cakap je..

yg penting...aku fobia sudah pergi open interview...

pasni tak mau p dah..

karnival/expo kerjaya pon aku tak mau p...

aduh...sakit kaki..

aduh...sakit hati...

aduh...sakit poket...

aduh...sakit punkoq dok lama atas simen...

aduh..sakit jiwa...

*dasar anak lembik!!! time bile yg ko tak sakit??? duduk sakit, baring pon sakit, berjalan pon sakit aku tembak kang kepala tuh baru tau!!! (kataku kepada diri sendiri)

6 PENDAPAT SEJAGAT:

atira eliya said...

aku dapat rasakan macam mana perasaannya..
hhuhuh

Teja said...

uish awat la weh...takpe2 yg penting pengalaman.

akmar afifah said...

tak pe..sakit2 dulu..senang komdian..

poison ivy said...

hukhukhuk...

nakal82 said...

penyakit adah dah menular ke atas aku..semua organ2 penting aku dah sakit ni..klu p hospital, dia soh tggu masa nak mati ja..ubat pun dia dh xbg, takut rugi..huhuhu!!!

poison ivy said...

ko tu dahsyat sgt dah tu..bwk2 la mengucap..