BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 9, 2008

parking o parking!!!


Dua kemungkinan yang boleh dikaitkan dengan gambar di atas:
1) Adakah kereta ini telah melanggar tong sampah tersebut; atau
2) Terdapat individu yang sengaja memperdajalkan kereta ini kerana menghalang individu tersebut membuang sampah…
Moral kejadian ialah:
1) Sila letak kenderaan di tempat yang betul
2) Sila letak kenderaan di kotak meletak kenderaan sahaja
3) Jika sudah tiada tempat untuk meletakkan kenderaan anda……masukkan je dalam tong sampah tu!!!!!!!!!!hahahahaha……

5 PENDAPAT SEJAGAT:

nOin anaK jamiL (= (= (= said...

klo ak kn¬ amik ko keta spe soh ske2 ati ltk kt cni..nsb bek la brat klo x dh lme ak angkt msuk tong keta itew...

poison ivy said...

tu la pasal..tp lepas tanah runtuh tu kete byk gile..

Kekanak Tokyo said...

nasib dia tak tabur jer sampah atas keta tu....ngahahha~~~

Teja said...

tumpahkan kari atas keter tu ker hahaha lagi best!...mmg patut pun letak atas dia muahaha~...

p/s: tp kalo Anak Dara Hot yg parking mcm tu takpa na...huuhuh

Salwa Jalil said...

kejadian ni berlaku dalam U apex kah?