BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, September 8, 2008

Hujan yg turun bagaikan mutiara...

dua tiga hari ni hujan turun dengan lebatnye sehingga menyebabkan banjir dibeberapa tempat di pulau pinang...di desasiswa RST terdapat sebijik batu yang nalla punya besaq dok jatuh dri mana pon tak tau sehingga jalan ditutup..lupa nak ambik gmbq batu itu..n la ni dah tak bleh p sane dah coz pak guard setia menanti...



hari ini diumumkan nama timang2an bagi anak2 ku si kumat n kumit itu ialah Wall-e and Eve...


idea ini diberikan oleh rum8 TAE selepas mendengar ibu kepada hamster tersebut yakni aku merepek menyebut nama2 itu kerana ketensionan membuat terjemahan...




gambar ini jika anda telitikan ialah gambar seekor kucing naik lif (gile moden kucing sekarang) kucing ni ikut kami naik lif dan kami turunkan di tingkat sebelum kami turun untuk mengelakkan die merompak makanan kami (die bau makanan sbb tu die ikot kami)


ni pulak keadaan banjir di bazar ramadhan di hadapan RST. walaupun hujan lebat selama lebih 5 jam dan menyebabkan banjir tidak mematahkan semangat warga USM, penjual makanan serta mereka yg tinggal berhampiran untuk membeli dan menjual juadah berbuka puasa..aku??bukak pos kat tesco..hehe..


ini..takde kaitan pon..saje suke tgk binatang ini tidur tanpa adab sopan serta tidak sedarkan diri walaupun suhu hari ini gila sejuk..mane taknye..depa kan ade bulu...hehehe...
aku tak bli tiket balik raye lg..aku tak mau balik ipoh..sebabnye??biar aku je yg tau..huhu..

4 PENDAPAT SEJAGAT:

Kekanak Tokyo said...

tiduran itu sangat chumel~~nak tido gitu gak

poison ivy said...

hohoho..jgn begituan..ngak sopan..

nOin anaK jamiL (= (= (= said...

itew la kucing plg ak benci yg ske2 jew tdo kt rak kasut ak..huuhuhuhuu.

Teja said...

saya sokong!! sila laetak kenderaan anda hanya di dalam petak sahaja!! kalo tak nnti kene saman ngn pak guard huhuhu~...akhirnya kumat n kamit sudah di berikan nama yang lebih baik...tahniah