BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 31, 2009

Tahun Baru Lagi...2010

Tahun Baru menjelma lagi.. Ramai yang sibuk buat azam baru dan ramai juga memperbaharui azam yang lama... Aku salah seorangnya. Memperbaharui azam beberapa tahun yang lepas (malas nak ckp angka sebenar..kang ade yang terkezut)

Dah aku juga akan memulakan hidup baru. Bunyi macam best je kan. Tapi aku berharap hidup ku selepas ini akan menjadi best.

Dear Friends,

Aku akan mula bekerja di KLIA mulai 6hb Januari 2010. Sebagai Customer Service Agent dengan Kuala Lumpur Airport Services (KL*AS). Aku memang suka kerja2 macam ni. Tak dibelenggu suasana office. Dan aku suka akan suasana KLI*A. Walaupun sejuk tahap eskimo cuma takde salji je. Mat saleh yg turun flight pon terkezut masuk klia. Sejut bangat kata mereka.

Jadi, sape yang rajin meh la melawat aku kat sane. Klo nak tiket flight free tu simpan saje la angan2 tu sampai aku kawen dgn owner syrkt tu kan...hahahaha..

Aku harap aku boleh bertahan kerja kat sane nnt. Doakan kesihatan aku.

8 PENDAPAT SEJAGAT:

Teja said...

alhamdulillah :)

harap2 ko dpt kerja dgn bestnya kat sana hehehe

dan tahnah! woot2!

poison ivy said...

thanks teja..hehe

Ayaq masak said...

Hehe...offer beli body spray VS tu masih terbuka kan? Ngeh3...

:*

atira eliya said...

tetibe rasa cm nak orang belanja makan ehem ehem

Teja said...

ya allah aku salah eja :P

tahniah sekali lagi adah! hehe

poison ivy said...

hanim-masih2..bole bank in duit kat aku nnt..hehe..

tp aku nak btau la kan..aku dah bli dah tp bau dia tak kuat n xthn lama klo just guna body spray je..

tirah-amboi..haha..nnt meh la lwt2 aku kat klia yek..haha

teja-takpe..slagi aku paham..hahaha..thanks2..

Ayaq masak said...

haha ye ke? takpo akanku pikir benda lain yang ada kat klia tu heheheheh. tijah kena la check spelling dia, dia tengah praktis nak tulis dissertation tu..hehehhee.

poison ivy said...

haha..bleh2..nnt aku btau pape yg tgh sale n bleh dpt diskaun..

haha..xpe teja pelan2 kayuh..hehe