BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, November 3, 2009

Lari

Hari ini aku berjaya lari setelah 10 hari bergelumang dengan kesibukan KLIA. Merehatkan diri dari kesesakan otak yang tidak berhenti memikirkan tugasan seterusnya. Meregangkan urat dan otot dari berlari mengejar waktu.

Berlari dalam kawasan elit di KLIA itu perkara biasa bagiku dan rakan yang lain. Orang nak pandang pelik?? Ada aku kisah? Yang penting tugas selesai.. Lagi pun ada orang kisah ke? Tak ada.. Jangan risau...

Cewah...skema gile ayat aku neh.. amboi..mesti korang kutuk aku kan???kate "amboi...dok kat klia makin skema plak c adah neh.."haha...

Penat sit keje..patut la mak aku tak bagi aku keje camtuh..
Baru tadi dia bgtau yang dia memang tak suka aku keje situ..walapun aku dah tau dia macam tak rela je aku nak p mase memula dulu.. Tadi dia luahkan dah. Rasa bersalah la plak.. Tapi tak pe..banyak pengalaman aku dapat. Bukan senang nak masuk n merayap kat sane kalau tak p travel. Ni la peluangnya kan. Nak tunggu p travel ntah bila la masanya.

Tapi yang wat hati panas ialah kedai2 duty free nye..bikin hati panas saje...tak gitu ayaq???hahaha.. Aku telah berjaya buat cik ayaq panas hati... Mintak maaf....

Dan tadi juga mak aku telah membuat cadangan yang aku rasakan paling tak bernas untuk masa depan aku iaitu.. Mak aku soh aku jadi cikgu!!!!!!!!!!!!!!!!! Sape pulak la yg meracuni pikiran mak aku yg inesen lagik comey ituh??? mau sahaja ku sula dia...guna payung!!!

k la..malas nak cita panjang.. Maklumla.. keje aku neh banyak PnC tak boleh cita sesuka ati..hehe.. nak p kopek ikan bilis..ngeh2..

tata.. c ya 20 ari yg akan datang..

5 PENDAPAT SEJAGAT:

Wasatiah Gurlzz said...

sabor jer lah..nk wat cm ner...yg penting, pengalaman tuh..haha

poison ivy said...

btol2..hehe

Ayaq masak said...

hahahha memang panas ati!! aku nak mekap murahhh!

kita sula orang tu..pastu bila dah masuk ke lubang, kita bukak payung..harhar keji

nakal82 said...

hohoho...xsabarnya nak benti kerja!!!!!palotak aku dah semakin biol kja kat sini maaa....

poison ivy said...

adam-klo ko benti keje sape plak nak tanggung ko weh?? cian kat mak ko..huhu..

ayaq-huih..sangat ganazz..bukan utk tontonan umum tuh..