BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, October 11, 2009

Away..

5minggu..


Dalam masa 5 minggu aku akan berada jauh dari rumah (jauh la sgt). Aku akan berangkat ke KLIA mulai esok.

Aku harap praktikal kali ini akan berjalan lancar dan aku harap dapat banyak pengalaman baru. (pehal skema semacam neh??tukar mode!!)

Pada yang tak tahu apa aku akan buat kat KLIA nih, meh sini aku terangkan.

Aku akan buat on job training selama 5minggu untuk jawatan Airport Guest Assistant dengan syarikat vendor MAS. Kerja yang akan aku buat kat sana antaranya seperti menyambut tetamu, buat pengumuman dan sebagainya (dengar cite cmne la, klo len nnt tggu aku amuk pada entri selepas 5mggu). Aku n kengkawan akan bekerjasama dengan MAS.

Jadi, harap2 best, klo tak aku akan kembali ke pangkuan Nusa neh la.

Jadi, klo nmpk aku tetiba on9 facebook/ym tu maybe aku on9 sat kat memane atau kakak aku tgh menkan aku punye farmville or check kan email aku.

Sedih sebenarnya nak tinggalkan rumah dalam kegawatan ekonomi rumah tangga neh. Bukannye ape...takut lemak yang dibina selama ni akan cair dek kerana tak leh survive di luar sane..hehehe..(alasan nak best jerk..)

5 PENDAPAT SEJAGAT:

Ayaq masak said...

Good luck Adah! You can do it!

poison ivy said...

yes we can!

haha..ala2 obama la plak..

nakal82 said...

aku mesti rindu kat ko...nak ajak sapa lak g jejalan pasni.......huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Teja said...

adah, jgn lupe jani2 ko kat aku. ko kata nk carikan pilot sorg tuk aku :P sambil2 scan 2 jgn lupa aku ye.

Ayaq masak said...

bukan obama...dia curi dari bob the builder tu..haha