BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 29, 2009

wajah baru

Kalau korang nak cari blog manusia yg digelar "adah", memang betol dah la tuh. Saje tukar wajah. Bagi mood naik sikit. Alang2 jadi burung hantu neh bek wat bende yang berpekdah nih(berpekdah ker???)


Hmmm...hope enjoy la pembaharuan page ni, and sesiapa yang mata tak selesa dengan page ini saya mintak maaf bebanyak. Sudah tiba masanya ku hanya memikirkan diri sendiri (tade kene mengena ngn page baru rasanya).

6 PENDAPAT SEJAGAT:

kak ja said...

Kja ingatkan dah tersesat masuk blog org lain dah tadi..

Adah, blog kita, kita punya pasallah nak buat apa pun.. Hatta bubuh kaler yg kita sendiri jadi silau nak baca pun, kan?? Janji kita bahagia!!trimpor

atira eliya said...

yea.. saya suka blog anda yang baru... baru lah bersemangat nampaknya

poison ivy said...
This comment has been removed by the author.
poison ivy said...

kak ja- btol tu kak ja..sayang kak ja muaaahhh..

tyra-ye sy sudah ada semangat baru skrg..xmo sdih2 lg..

akmar said...

cantek bangat roper blog baru..
menyengat!

poison ivy said...

hehe..trenkiu2.