BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 23, 2010

Wifi KLIA

Saya meng'update' blog ini dari Klia menggunakan free wireless nya yg hanya bertahan selama 2 jam sekali guna..huhu...


Sebenarnya sy tgh keje shift malam, dan sy menggunakan laptop kawan sy yg dia baru beli dan dia tgh tdo. Kami sebenarnya sedang lepak di kedai makan yg dkenali sebagai 'flyers' oleh masyarakat d KLIA nih...


Saya mengantok, tp sy adalah makhluk yg tap pat lena kalo tak tdo dengan gaya2 yg sy biase buat bile tdo kat umah. Sy tak dpt lena klo tdo merata2..haih...


Jadi sementara kwn sy tdo n kami menunggu utk bkk kaunter pg karang, sy pun update la blog ni. Dah lama sy tak updatekan? Saya tak de cite baru la.... Hah!! td sy baru pas kene ngorat ngan warga 'l*a*g*o*s' lg sekali, die jugak kate sy bukan melayu, tapi cina. Sy rase klo die tgk sy gne cahaya matahari mau die mmenyesal tak sudah membuat statement itoo...


Tak lama lg laptop sy kuar icu..yeay!!sy sgt rindoo dia walaupun segala isis perot die semua dah bertukar ganti..takde ape kenangan yg tinggal..kiranya die cam ilang igtan selepas terlibat dalam kemalangan yg dahsyat dan sy akan mencuba membuat die igt kembali ke sy...(sambil menyuap nasi briyani free originally from dhaka given by biman rep mr. salim).


Ini adelah gmbr latest sy kepada sesiapa yg merindui sy..hahaha(perasan btol). Kepoyoaan sy menggambarkan kesengalan sy dimasa ini. perut tengah memulas kepala tgh bengong. Inilah uniform yg sy pakai mase bekerja. Tali gantung sponsored by Athirah yg didatangkan khas dr penang utk sy bermegah2...hehehe.. Gambar penuh akan sy upload len kali atas sebab2 fizikal yg tak berapa nak slim...hahaha..

Cerita pasal tali gantung..ni nak habaq sikit coz ade yg laawan tokei. Tujuan sy meminta cik Tyra membelikan tali gantung adelah untuk membangga diri, tapi sebaliknya yg berlaku apabila ade sorg makhluk tu ntah sapae ntah ngan selambernye pakai jaket yg biase mppusm pakai tuh kat airport neh!!!sungguh melawan tokei!!!haku nak p penang gak nak bli jaket tuh..

Sekian saje repekan kali ini..jumpa lagi..

8 PENDAPAT SEJAGAT:

Ayaq masak said...

anda itu sangat semangat la suruh terabeng beli tali gantung itu...

mai2 turun penang wheee~

atira eliya said...

kah kah.. tak bleh tahan... cakap sket siapa brani lawan tokei tu... !!!

Kekanak Osaka said...

akan akak cari kamu bulan 10 nanti. nantikan daku. yip yip. bulan 10 ni mau 4 kali gak pi KLIA tu. eh eh.

akmar afifah said...

Vah3..sungguh cantik rambut anda!LIKE4!
Baju juga cantik, spek juga!
Terima kasih! Bukan perasan, tapi anda mmg dirindui!Mau jumpa3...

poison ivy said...

anim-mmg semangat la..tp melihatkan jaket itu sudah luruh semangat gue..hampesss..

tyra-aku tatau la sap..nak je p tego tanya die sape berani lawan aku..huh!naik darah mak nyah!

kazet-yakah??sy nantikan anda..btau awal takot sy restday offday pulak..

kema-tenkiu2..hehe rambot tuh yg menyebabkan px paggil sy abg dr belakang..hahaha..rindu kamu semua juge..

poison ivy said...

anim-mmg semangat la..tp melihatkan jaket itu sudah luruh semangat gue..hampesss..

tyra-aku tatau la sap..nak je p tego tanya die sape berani lawan aku..huh!naik darah mak nyah!

kazet-yakah??sy nantikan anda..btau awal takot sy restday offday pulak..

kema-tenkiu2..hehe rambot tuh yg menyebabkan px paggil sy abg dr belakang..hahaha..rindu kamu semua juge..

Wasatiah Gurlzz said...

rindu sma kamu! sungguhhhh..sob2:-(

poison ivy said...

kak nurul-rindu akak jugeee!!!huaaaa!!