BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, February 13, 2010

keje malam..

aku suka keje malam...

dah 5 ari keje malam..tinggal lg 4 ari..pastu keje pagi manjang...

nape aku suke keje malam?? sebab die besttttt!!haha

sebab ape best? flight tak banyak..kol 3 dah leh tdo..

pastu sebab aku senang nak p n balik keje...

tak payah gne transport company yg nak kene sms tiap kali nak soh amik..

xpayah nak rase bersalah kat transport tu kalo tetibe aku tanak naik die...

klo aku dapat keje mlm je sokmo, leh aku giv up umh sewa tu n ulang alik dr KL neh..

nek airport bas pat diskaun so tambang dah setel dah..tak pyh pk pasal byr umh...

n tak pyh pk sal nak cr penyewa..wat saki ati jerk...

jadi mungkin aku takkan homesick..hahahahaha..gedik nau bunyinye dah tua bangka homesick

tua bangka????hellowww..org2 kat airport neh sume igt aku 19tauuu..jgn jeles...


so far... aku suka keje neh..hmm..bape kali nak mention ntah..

n klo tade manusia yg gila kuase lg best..

tp bab nak wat check in counter ni aku lemah cket..klo wat gate 10 flight sehari pon aku lyn

jnji jd AD je la..haha..


masih berusaha untuk mahir di kaunter..klo tak tak pat compem t..ssh la mak gini..

1 PENDAPAT SEJAGAT:

Ayaq masak said...

Adahku sayang seronok aku dengaq hang seronok keja..hehe..tumpang gumbira skali~~~

K tu ja. komen tadak kena ngena ngan entri hahhahaha!