BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 11, 2008

food poisoning...


poor me...i got food poisoning..

tak tau la pe yg aku salah makan or ade someone yg secara sengaja meracun aku..huhu..ape salah aku....


balik dari makan kat azlina cafe semalam rase tak selesa perut..aku makan kue tiaw kungfu ngn sirap bandung..

sedapnye sehingga menjilat jari dan selepas itu mlm nya sakit sehingga menggigit selimut..adeh..tak pasal2 dpt satu injection pg td naseb bek dpt MC..klo tak camne la nak menjawab ngn puan Florence...

ade ke doktor yg check aku td kate perut aku perut 2nd hand!!!mane die tau???huhu..

sebabnye die kate org lain mkn benda yg same tp tak kene pon...huhu..mane la nak tau..mak aku kate perut aku ni memang dah bermasalah sejak kecik lg..mak aku kate mase kecik dulu aku ala2 ahmad albab tu..nanges je..senyap bile time tdo ngn menyusu..pastu aku start balik enjin..mak aku kate lagik naseb bek aku tak jadi mangsa kene humban ikot tingkap umah opah aku..huhu..sadis..maafkan ku mama..

2 PENDAPAT SEJAGAT:

nakal82 said...

itu la pasal..makan xajak aku,kan dah kena curse!!!!hahahaha

poison ivy said...

aku naik ATOZ JE hg nak ikot ke??hahaha..