BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 22, 2010

Apa perasaan???

Apa perasaan korang kalo korang ade kat tempat aku dalam situasi-situasi berikut?



1) Greet pax.."hello miss good evening.."

Tetiba tengok pasport 'Gender: M'



2) Pax datang lambat, 3minit lagi kaunter nak close,

Tetiba tengok pasport, 'Name: L*A*M*B*A*T,



3) Korang check-in pax yang super duper ensem.



4) Bukak pasport pax, tetiba kuar sekeping plastik tulis 'play safe'



5) Pax yg sgt ensem n puji korg sgt sweet..and tanya korang "are u married?" and ajak korang ikot dia balik...huhu..

last but not least..

6) p cc pastu majority keyboard huruf dah hilang...LETIH TOL LA!!!!

6 PENDAPAT SEJAGAT:

Ayaq masak said...

Fuish super duper ensem. Tapi ada plastik play safe sangat la takley blah. hahahhaa.

p/s: word verification: conboad. ini gamaknya yg terjadi bila keyboard ilang huruf kot?

atira eliya said...

tetibe aku pun rasa macam letih skali haha

akmar afifah said...

er.pax 2 passanger ker adah?

1.Yg 1st plg lawak..hehehe.
2.Nama lambat, patut ah slalu lambat..
3.Kalu dpt yg hensem rasa cm mlayang ja..hahaha
4.Play safe?huhu..malunya.bg kat dia blk la
5.ingat sng2 ka nk ikut dia p balik..mak nk tggal mana?
6.suruh abg jg cc 2 cop blk hurup yg ilang

hahaha..ober sy komen..sama pjng ng entri.. ;p

poison ivy said...

anim-bukan yg super duper ensem tu yg ade pastik play safe..huhu

tirah-hahaha..tau takpe..berat mata membaca berat lagi jari yg menaip..

kema-takpe2 komen secara menyeluruh..hehe

Ayaq masak said...

oh..aku ingatkan nombor satu sampai 5 tu cerita bersambung..hahahhahaa.

kema komen secara menyeluruh sebab dia tengah prektis tulis dissertasi nanti, kena komen secara kritis dan menyeluruh...huhauahuahua.

poison ivy said...

-tak la..klo yg ajak aku balik tu punye playsafe kompem aku nanges kat c2 gaks..haha

-ooo..patotla..haha